Тривалість:
2 години
Тип:
Пішохідна
Одеська кухня ввібрала в себе аромати та смаки грецької, молдавської, української, польської, єврейської, німецької, італійської… Ось скільки народів мешкало в цьому портовому південному місті, стільки сотень рецептів зібралося в єдину куховарську книгу під назвою ОДЕСА.
На цій екскурсії все це можна буде не тільки почути, а й покуштувати. Ні, ну не все-все (луснете ж!), але багато і найсмачніше.
І бессарабські плацинди з тамтешнім вином на місці найстарішого питного закладу ще з «доодеською» історією; і пивне меню легендарного «Гамбринуса»; і незабутнє (в хорошому сенсі) місце громадського харчування ще радянських часів.
А розповіді, де пив Пушкін, що їв Бабель, де улюблена пивна Корнія Чуковського та Івана Буніна, куди ходили багаті одесити, та чим набивали живіт припортові босяки … все це буде на цій екскурсії.